Okosóra 32 Gb memória kártyával

Az okosóra alapfunkciója közé sorolható

AlphaOne Magyar nyelvű okos óra Pro Watch fekete holm0103

Az okosóra nyugdíjasoknak, betegeknek segít a vérnyomás mérésében, emléketető jelzés a gyógyszer bevételében, lépésszámláló, kalória számítás, megtett távolság mérése, a szívfrekvencia és az oxigén mérése a vérben, az alvásidő mérése, figyelmeztetés a hosszan tartó ülésre, figyelmeztetés a vízfogyasztás mennyiségére….

A sportolóknak vérnyomás mérése, lépésszámláló, kalória számítás, megtett távolság mérése, a szívfrekvencia és az oxigén mérése a vérben, az alvásidő mérése, figyelmeztetés a hosszan tartó ülésre, figyelmeztetés a vízfogyasztás mennyiségére….

Bárki használhatja, mert a legtöbb okosóra alapfunkciója közé sorolható: Tárcsázó, Hívásnapló, Üzenetek, Ébresztőóra, Naptár, Számológép, Hangrögzítő, Stopper, Gesztusvezérlés, Zenelejátszó vagy kamera irányítása, de vannak olyan órák, amelyekben beépített kamerát találunk, melynek képeit vagy videóit Memóriakártyára menti az óra.

Okosóra amin keresztül megkapod a facebook, SMS, Gmail stb értesítéseidet, telefonálhatsz úgy, hogy a telefonod a zsebedben marad. Az okosóra működik minden készülékkel amely bluetooth funkcióval rendelkezik, legyen az egy okostelefon (Android) vagy táblagép (például.: Samsung S3, S4, S5 Note 2, Note 3, Sony Xperia, stb.…

Pályázzon most, mert az Ön pályázatát is várjuk!

Pályázati adatlap letöltése >>