Ingyen laptop pályázat

Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,  lehetőséget nyújtana Önnek
 a munkában, a tanulásban és a szórakozásban?
Szeretne egy laptopot, hogy könnyebben tudja végezni a
munkáját, segítse és felgyorsítsa a napi feladatok elvégzését?
Küldje be pályázatát, a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

A képhez tartozó alt jellemző üres; nemzeti-szin0-150x15.jpg a fájlnév

A pályázaton részt vehet és támogatásban részesülhet

magánszemély, nyugdíjas, tanuló, család, cég, vállalkozó,
őstermelő, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó,
óvoda, iskola, szociális szövetkezet, bármely szervezet…..
Pályázatok elbírálása és a támogatások kiosztása folyamatos!
Az Ön pályázatát is várjuk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; nemzeti-szin0-150x15.jpg a fájlnév

Ingyen laptop pályázat, részvételi feltételek

Az Ingyen laptop pályázaton az vehet részt, aki legalább 5.000 Ft -tal támogatja a Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítványt

A támogatási összeget, a 2019 évben tartandó  rendezvényeinkre és a mély szegénységben élő, hátrányos helyzetű gyermekek, fiatalok, felnőttek, nyugdíjasok  digitális tudásának felzárkóztatására fordítjuk. A rendezvények lebonyolításáról a honlapunkon tájékozódhat

A pályázaton, kiosztásra kerülő eszközök
Laptopok
Asztali számítógépek
Tabletek
Okosórák memória kártyával (32 Gb)

Támogatás befizetésének lehetősége

Banki átutalással

A támogatási összeget, az 5.000,- Ft-ot, vagy magasabb összeget, az
OTP banknál vezetett számlaszámunkra utalhatja,
vagy személyesen bármelyik OTP fiókban befizetheti.

Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítvány
OTP Bank 11736037-23680500-00000000

A támogatási összeg banki utalása esetén, csatolja az adatlaphoz az utalásról szóló igazolást és postai úton az alábbi címre küldje el. A pályázatot a támogatási díj beérkezése után tudjuk figyelembe venni.

Postai csekken

Postai úton, postai csekken is befizetheti az 5.000,- Ft, vagy nagyobb támogatási összeget, és a teljesen kitöltött pályázati adatlapot a befizetést igazoló postai csekkel együtt, postai úton küldje el az alábbi címre. Csak a jól, pontosan kitöltött adatlapot és az eredeti postai csekkel beküldött adatlapokat tudjuk figyelembe venni!

A kitöltött pályázati lapot és a támogatási díj befizetésének igazolását, a
Kuratórium elnökének postai úton, a következő címre küldje el

Nyitrai József
Pályázat

2401 Dunaújváros, Pf.: 352.

A pályázati adatlapot az info@digitalisalapitvany.hu e-mail címre is elküldheti a csekk, vagy az utalási igazolás szkennelt formában történő csatolásával, amit ezután kérünk postai úton is a fenti címre megküldeni.

Aki nem tudja letölteni és kinyomtatni a pályázati adatlapot, az levélben is elküldheti az adatlapját  (megjelölve, hogy laptop, asztali számítógép, okosóra,vagy tablet -re küldi be a pályázatot) a támogatási összeg befizetését igazoló eredeti banki utalást, vagy postai csekket mellékelve!

Támogatás esélyek és információk

Az egyszeri adomány összege 5.000,- Ft, egy darab és egyféle eszközre vonatkozik. Amennyiben több eszközre szeretne pályázni, úgy az adomány összegét is növelni kell a pályázandó eszközök darabszámának megfelelően.

A támogatás elbírálása, több tényezőtől függ, a beérkezett pályázati adatlapok tartalmától, számától és a leadott pályázati adatlapok pontos kitöltésétől.

Támogatási esélyét növelheti, ha a minimum támogatási összegnél nagyobb összeggel támogatja alapítványunkat!

A leadott érvényes pályázatokat, a Bizottság folyamatosan bírálja el. A pályázatok feldolgozása, értékelése, elbírálása és a számítástechnikai eszközök kiosztása folyamatos.

A pályázat, csak akkor érvényes, ha az elküldött adatlappal együtt elküldi a támogatási díj befizetését igazoló eredeti igazolást, postai úton levélben a megadott címre!

A támogatási döntés ellen a pályázó részéről, jogorvoslati kérelem benyújtásának helye nincs.

Pályázati adatlap letöltése >>