Ingyen laptop pályázat

Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,  lehetőséget nyújtana Önnek
 a munkában, a tanulásban és a szórakozásban?
Szeretne egy laptopot, hogy könnyebben tudja végezni a
munkáját, segítse és felgyorsítsa a napi feladatok elvégzését?
Küldje be pályázatát, a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

A képhez tartozó alt jellemző üres; nemzeti-szin0-150x15.jpg a fájlnév

A pályázaton részt vehet és támogatásban részesülhet

magánszemély, nyugdíjas, tanuló, család, cég, vállalkozó,
őstermelő, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó,
óvoda, iskola, szociális szövetkezet, bármely szervezet…..
Pályázatok elbírálása és a támogatások kiosztása, a pályázat lezárása után történik.
A pályázatokat 2019. december 15. -ig várjuk!
Az Ön pályázatát is várjuk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; nemzeti-szin0-150x15.jpg a fájlnév

Ingyen laptop pályázat, részvételi feltételek

Az Ingyen laptop pályázaton az vehet részt, aki legalább 6.000 Ft -tal támogatja a Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítványt

Adományokat, támogatási összegeket, pályázatokra, rendezvényeinkre, információs füzetek szerkesztésére és kiadására, kvíz és ismeretterjesztő versenyekre, a mély szegénységben élő, hátrányos helyzetű gyermekek, fiatalok, felnőttek, nyugdíjasok  digitális tudásának felzárkóztatására fordítjuk.
A rendezvények lebonyolításáról a honlapunkon tájékozódhat.

A pályázaton, kiosztásra kerülő eszközök
Laptopok
Asztali számítógépek (alap gép)
Tabletek
Okosórák memória kártyával (32 Gb)

Támogatás befizetésének lehetősége

Banki átutalással

A támogatási összeget, az 6.000,- Ft-ot, vagy magasabb összeget, az
OTP banknál vezetett számlaszámunkra utalhatja.

Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítvány
OTP Bank 11736037-23680500-00000000

A támogatási összeg banki utalása esetén, csatolja az adatlaphoz az utalásról szóló igazolást és postai úton az alábbi címre küldje el. A pályázatot a támogatási díj beérkezése után tudjuk figyelembe venni.

Postai csekken

Postai úton, postai csekken is befizetheti az 6.000,- Ft, vagy nagyobb támogatási összeget, és a teljesen kitöltött pályázati adatlapot a befizetést igazoló postai csekkel együtt, postai úton küldje el az alábbi címre. Csak a jól, pontosan kitöltött adatlapot és az eredeti postai csekkel beküldött adatlapokat tudjuk figyelembe venni!

A kitöltött pályázati lapot és a támogatási díj befizetésének igazolását, a
Kuratórium elnökének postai úton, a következő címre küldje el

Nyitrai József
Pályázat

2401 Dunaújváros, Pf.: 352.

A pályázati adatlapot az info@digitalisalapitvany.hu e-mail címre is elküldheti a csekk, vagy az utalási igazolás szkennelt formában történő csatolásával, amit ezután kérünk postai úton is a fenti címre megküldeni.

Aki nem tudja letölteni és kinyomtatni a pályázati adatlapot, az levélben is elküldheti az adatlapját  (megjelölve, hogy laptop, asztali számítógép, okosóra,vagy tablet -re küldi be a pályázatot) a támogatási összeg befizetését igazoló eredeti banki utalást, vagy postai csekket mellékelve!

Támogatás esélyek és információk

Amennyiben 6.000,- Ft -ot , vagy többet adományoz alapítványunknak, akkor egy darab és egyféle eszközre pályázhat.
Amennyiben 12.000,- Ft -ot, vagy többet adományoz alapítványunknak, akkor több eszközre és többféle eszközre pályázhat.

Miért érdemes több eszközre pályázni? >>

Pályázati esélyét növelheti, ha nagyobb összeggel támogatja alapítványunkat!

A támogatás elbírálása, több tényezőtől függ, a felajánlott adomány összegétől, a beérkezett pályázati adatlapok tartalmától, számától és a leadott pályázati adatlapok pontos kitöltésétől.

A leadott érvényes pályázatokat, a Bizottság bírálja el. A pályázatok értékelése, elbírálása és a számítástechnikai eszközök kiosztása fa pályázat lezárása után történik.
A szállítási díj nem része a pályázatnak.

A pályázat, csak akkor érvényes, ha az elküldött adatlappal együtt elküldi a támogatási díj befizetését igazoló eredeti igazolást, postai úton levélben a megadott címre.

Alapítványunk arra törekszik, hogy több pénzügyi forrást csoportosítson, a pályázatokra és az információs füzetek , kiadványok népszerűsítésére.

A vállalkozásoknak és az egyéb szervezeteknek, a támogatás összegéről igazolást küldünk, amit a könyvelésben, költségként elszámolhatnak.

Alapítványunk így szeretné megköszönni a segítséget, a pénzbeli adományokat, hogy az adományozók között pályázat útján számítástechnikai eszközöket oszt ki.
Több százezren adakoznak, küldenek pénzbeli adományokat, különböző alapítványoknak, amiért cserében nem kapnak semmit!
Mi így köszönjük meg az adományokat, a segítséget!

A támogatási döntés ellen a pályázó részéről, jogorvoslati kérelem benyújtásának helye nincs.
Alapítványunk a változtatás jogát fenntartja, ezért kérjük a pályázókat, hogy kövessék figyelemmel a honlapon megjelenő információkat, közleményeket!

Pályázati adatlap letöltése >>