Adományozás

Alapítványunk nonprofit szervezet, nem egy nagyvállalat, nincs más bevétele, csak az adományokból összegyűjtött, eszközök, vagy  pénzbeli adomány. az Önhöz hasonló jószívű emberek, cégvezetők segítenek nekünk kiállni a mindenki számára elérhető digitális tudásért és a biztonságos internetezés megvalósításában.

Alapítványunk adományokra támaszkodik, céljai elérésében, hogy a digitális tudás, a számítástechnika és az alapvető programok használata, a biztonságos internetezés eljusson a magyar emberekhez, a magyar családokhoz.

Kérem segítsen!

A Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítvány
segítséget kér Öntől!

Amennyiben Ön vállalat vezető, cégvezető, vállalkozó, kérem hogy segítsen! Az elfekvőben lévő, működő képes, számítástechnikai eszközeit ajánlja fel alapítványunknak! Természetesen a magánszemélyek adományait is várjuk!
Nagyon sokan keresik meg alapítványunkat olyan kéréssel, hogy szeretnének segítséget kapni tőlünk, mert nem tudnak számítógépet biztosítani a gyermeküknek, nincs rá pénzük és így gyermekük lemaradnak a tanulásban, az iskolai feladatok elvégzésében.
Kérem Önöket, hogy segítsenek számítástechnikai eszközökkel, vagy pénzbeli adományokkal, hogy minél több hátrányos helyzetű családnak tudjunk segíteni!
A felajánlásokat és az adományokat, előre is köszönjük!

Kérem, adományával támogassa alapítványunk munkáját!
Pénzbeli adományokat az alábbi számlaszámra lehet utalni:

Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítvány

Adomány küldés Magyarországról 
OTP Bank 11736037-23680500-00000000

Adomány küldés külföldről 
IBAN HU78 1173 6037 2368 0500 0000 0000