Adományozás

Alapítványunk nonprofit szervezet , nem egy nagyvállalat, nincs más bevétele, csak az adományokból összegyűjtött pénz. az Önhöz hasonló jószívű emberek segítenek nekünk kiállni a mindenki számára elérhető digitális tudásért és a biztonságos internetezés megvalósításában.

Alapítványunk adományokra támaszkodik, céljai elérésében, hogy a digitális tudás, a számítástechnika és az alapvető programok használata, a biztonságos internetezés eljusson a magyar emberekhez, a magyar családokhoz.

Kérem segítsen!

A Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítvány segítséget kér Öntől!

Amennyiben Ön vállalat, vagy cégvezető, akkor kérem, hogy az elfekvőben lévő, működő képes, számítástechnikai eszközeit ajánlja fel alapítványunknak! Természetesen a magánszemélyek adományait is várjuk!
Nagyon sokan keresik meg alapítványunkat olyan kéréssel, hogy szeretnének segítséget kapni tőlünk, mert nem tudnak számítógépet biztosítani a gyermeküknek, nincs rá pénzük és így gyermekük lemaradnak a tanulásban, az iskolai feladatok elvégzésében.
Kérem Önöket, hogy segítsenek számítástechnikai eszközökkel, vagy pénzbeli adományokkal, hogy minél több hátrányos helyzetű családnak tudjunk segíteni!
A felajánlásokat és az adományokat köszönjük!