A mobil várhat pályázat – Csatlakozz Te is!

Csatlakozz és Pályázz!
Csatlakozz most a
„A mobil várhat!”
kampányunkhoz
és részt vehetsz a pályázatunkon!

Támogatásoddal hozzájárulhatsz és segíthetsz, hogy a kezdeményezésünk minél sikeresebb legyen, minél több emberhez eljusson az üzenetünk „A mobil várhat!”

Tegyünk közösen azért, hogy felhívjuk az autósok, járókelők figyelmét a biztonságos közlekedésre és a mobilozás veszélyeire. Ha neked is fontos a biztonságos közlekedés, kérjük, hogy legyél részese a kampányunknak és támogasd a munkánkat.

Tagságoddal exkluzív lehetőségekhez juthatsz, kapsz egy matricát, amit ki tehetsz az autódra, amivel Te is hozzájárulhatsz a biztonságos közlekedéshez, mert a mögötted közlekedők látják a figyelmeztetést és ők is elgondolkodhatnak azon, hogy a mobil várhat.

Ha kirakod az autódra a matricánkat és lefotózod, ezután elküldöd a fotót e-mailben az info@digitalisalapitvany.hu címre, akkor sorsoláson vehetsz részt, ahol értékes jutalmakat kaphatsz.

A támogatási összeget „A mobil várhat!” figyelem felkeltő tájékoztató előadásokra, nyomtatványok, prospektusok, tájékoztató kiadványok, matricák készítésére fordítjuk.
A fiatalabb generáció számára a tájékoztató kiadványok segítségével játékosan mutatjuk be a biztonságos mobilozás és közlekedés szabályait. Az óvodás és iskolás gyerekek rajzpályázaton mutathatják meg, hogy elképzelésük szerint milyen a biztonságos mobilozás és közlekedés. Az iskolásoknak kvíz versenyt rendezünk, hogy felmérjük a fiatalok tudását és felhívjuk a figyelmüket a tudatos mobilozásra és a biztonságos közlekedésre.

Nagyon fontos felhívni a figyelmet a biztonságos közlekedésre, mert a statisztikai adok alapján, a legtöbb esetben, a vétlen autós szenvedi a legsúlyosabb sérüléseket, vagy hal meg az utakon, míg a balesetet okozó szabálytalan sofőr kis karcolásokkal megússza.
Segíts te is, hogy mindenkihez eljusson a felhívásunk!
„A mobil várhat!”
Mert neked is fontos, hogy a család mindenkit hazavár!

A támogatási összeget, az 5.000,- Ft-ot, vagy magasabb összeget, az
OTP banknál vezetett számlaszámunkra utalhatod,
vagy személyesen bármelyik OTP fiókban befizetheted.

Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítvány
OTP Bank 11736037-23680500-00000000

A támogatási összeg befizetése után e-mailben küld el az elérhetőségedet (név, pontos cím) és a szlogenünket „A mobil várhat!” az info@digitalisalapítvany.hu címre.
Az e-mail elküldése után tudjuk elküldeni neked, a matricát és így tudsz részt venni a sorsoláson, pályázni a sok értékes nyereményre, amit a támogatóink között osztunk ki.

A vállalkozások (Zrt., Nyrt., Kft., Bt., egyéni vállalkozó, Alapítványok, Nonprofit szervezet, Önkormányzat, óvoda, iskola … ) a támogatás befizetésének összegéről Alapítványunktól igazolást kapnak, amit minden vállalkozás, szervezet, a könyvelésben költségként elszámolhat.

Köszönjük a támogatást!

Kérem segítsen!
Kérem küldjön Alapítványunknak
1.000, 2.000 forintot, vagy többet!
Nemzetünk Fejlődéséért Alapítvány

Kategória: Hirek, Pályázatok | A közvetlen link.