Pályázati kiírás!

Pályázati kiírás az ifjusági bélyeggyűjtés támogatására

A Magyar Posta Zrt. országos pályázatot hirdet az ifjúsági bélyeggyűjtés ösztönzése, támogatása céljából.

Pályázati kiírás intézményeknek (iskolák, művelődési házak stb.), és intézmények keretében működő, vagy induló bélyeggyűjtő szakköröknek, ifjúsági szervezeteknek, egyesületeknek.

A pályázat tárgya:

2021-2022. tanévben, iskolás gyermekek számára legalább 2 hetente működő bélyegklub szervezése, megtartása, a pályázat kiírójának (Magyar Posta, Filatéliai Osztály képviselője) meghívása a klub egyik foglalkozására, vagy egyéb rendezvényére.

2022. június 30-ig a gyerekek által készített, fényképekkel illusztrált beszámoló, vagy foglalkozás napló beküldése, valamint a gyerekek által írt fogalmazás bármilyen bélyegekkel, bélyeggyűjtéssel kapcsolatos élményről.

Pályázat tartalma:

Pályázni a mellékelt „ Pályázati űrlap” és „ Támogatási igénylőlap” kitöltésével lehet bélyegcsomag, újdonságbélyeg, bélyeggyűjtési kellékek; egyéb eszközök, utazás témakörökben; amelyek külön kerülnek elbírálásra, az elnyert összeg csak az útmutatóban leírtak szerint használható fel.

Feltételek:

A „ Pályázati űrlap” és „ Támogatási igénylőlap” hiánytalan kitöltése és megküldése, tervezett tanrend megküldése (a bélyeggyűjtési tapasztalattal, ismerettel nem rendelkezők számára segédanyagokat biztosítunk) a lenti címre.

Pályázat díjazása:

Anyagi támogatás (az útmutatóban szereplő feltételek szerint)

A pályázatokat levél formájában várjuk a következő címre:

Magyar Posta Zrt., Filatéliai Osztály, 1540 Budapest

További információ a belyeg@posta.hu e-mail-címen kérhető (telefonszám megadása esetén visszahívás biztosított).

A pályázatok beérkezési határideje: 2021. november 5.

A pályázatok elbírálásának eredményéről a résztvevők 2021. november 19-ig levél útján kapnak értesítést. Az elnyert támogatás kizárólag az útmutatóban felsorolt eszközökre, anyagokra, utazásra fordítható, az ott leírt módon. A pályázat elnyerése esetén az összeg felhasználásáról a pályázónak részletes kimutatást kell készítenie, azt számlákkal alá kell támasztania, és legkésőbb 2022. június 30-ig a fenti postacímre meg kell küldenie. Amennyiben a pályázó nem tesz eleget ezen kötelezettségének, a nem igazolt összeget vissza kell fizetnie a Magyar Posta Zrt. részére.

Forrás: belyegmagazin.hu

Kategória: Hirek, Információk, Pályázatok | A közvetlen link.